Екскаватор Atlas 1404
Година: 600 грн/год День: 580 грн/год Тиждень: 565 грн/год

Технічні характеристики

Експлуатаційна маса 14600 кг
Максимальний обсяг ковша 0,8 м3
Максимальна глибина копання 6500 мм
Експлуатаційна потужність 75 кВт

Пропонуємо орендувати екскаватор моделі Atlas 1404 - це колісний гідравлічний екскаватор, вага якого становить 15 тонн. Чотирициліндровий двигун - DEUTZ. Досягається глибина копання - 6м. Стріла екскаватора має три секції. Параметри ковша - 0,9 м3, наявність спеціальних зубів. Установка ковша виконується швидко з використанням гідравлічної системи, так само є підсилювач керма, бульдозерний ніж.

На сьогоднішній день колісний екскаватор - це найкраще рішення в сфері будівельно-транспортних послуг. Адже оренда екскаватора в м Вінниця - гарантія виконання якісних землерийних робіт. Послуги екскаватора актуальні, так як така спецтехніка досить багатофункціональна і обслуговує ряд заходів, наприклад: копка траншеї, копка вигрібної ями, копка озера, копка котловану, планування грунту, планування ділянки і інших землерийних робіт.

Послуги екскаватора в Вінниці - це, перш за все висока продуктивність, надійність і якість. Колісний тип екскаватора краще, ніж гусеничний з пневмоколісними шасі. Так як він важить набагато менше, що багато в чому спрощує доставку спецтехніки на місце будівництва. Так само зручно використовувати такий екскаватор зручно між будинками і деревами на вулицях, за рахунок малого радіусу обертання.

.